Klantenportaal

 DIGITALE BOEKHOUDING

Schakel vandaag nog over naar ons klantenportaal en bespaar heel wat tijd!


Welkom bij de boekhouding van de toekomst! RCF-Accountants is gekend als voorloper in zijn vak op vlak van digitalisering. Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid aan om via ons klantenportaal op een veilige manier facturen te bezorgen, cijfers te raadplegen, en nog veel meer!

Aanleveren documenten

Gedaan met onnodige verplaatsingen of kopzorgen om op tijd uw documenten aan te leveren! Vanaf nu kan u uw documenten digitaal opladen, wanneer u wilt en hoe vaak u wilt!

Uw klanten, leveranciers en facturen

U hoeft niet meer in verschillende mappen documenten opzoeken! Via enkele simpele klikken kan u elke klant, leverancier en document opzoeken. Daarnaast kan u ook elk document (vb. facturen) visualiseren op het scherm, opslaan of opnieuw afdrukken.

Uw cijfers en bedrijfsrekening

In samenspraak met uw dossierbeheerder kan u uw tussentijdse bedrijfsrekening en/of balans volledig gedetailleerd raadplegen, controleren, vergelijken met vorige jaren en periodes, ... Op deze manier kan u mee opvolgen hoe uw zaak evolueert tijdens een boekjaar.

Documenten en aangiften

Alle documenten die wij ook per e-mail aanleveren, kunnen ook permanent op het klantenportaal geplaatst worden. Op deze manier hoeft u niet telkens in uw e-mails te zoeken naar een bepaald document.